Керування високовольтним імпульсним розрядом в екзотермічному середовищі - Kozyrev, Sergiy (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
Проведено дослідження високовольтного імпульсного розряду в екзотермічному середовищі як об’єкта керування. Запропоновано правила знаходження початкових умов алгоритму керування. Проведено кореляційний аналіз взаємозв'язку електродинамічних і гідродинамічних характеристик і визначено інформаційні координати. Розроблено алгоритм керування високовольтним імпульсним розрядом в екзотермічному середовищі