Гідрологічні та екологічні аспекти реконструкції малих ГЕС - Басюк, Тетяна (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Розглянуто гідрологічні та екологічні аспекти реконструкції малих ГЕС на р. Південний Буг. Здійснено оцінку можливих екологічних наслідків реконструкції водосховищ та обґрунтовано рекомендації щодо мінімізації негативного впливу на довкілля.