Умови розв’язності для зв'язаної системи нелінійних операторних рівнянь Cільвестра у гільбертовому просторі - Панасенко, Євген; Покутний, Олександр (Modeling, Control and Information Technologies: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Розглянуто зв'язану систему нелінійних операторних рівнянь Сільвестра в гільбертовому просторі. Встановлено необхідну та достатню умови розв'язності для зв'язаної нелінійної операторної системи у критичному випадку