Вейвлет аналіз температурних трендів днища скловарної печі (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
У статті розглянуто рішення науково-практичної задачі підвищення ефективності технологічних реакторів ванного типу для виробництва скла на підставі аналізу  динаміки  температурного режиму та оптимізації  роботи систем повітряного охолодження  вогнетривких огороджень реакторів.
Keywords: скловарна піч; автоматизований контроль температури днища; вейвлет аналіз; корозійні процеси