Керування високовольтним імпульсним розрядом в екзотермічному середовищі (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
Проведено дослідження високовольтного імпульсного розряду в екзотермічному середовищі як об’єкта керування. Запропоновано правила знаходження початкових умов алгоритму керування. Проведено кореляційний аналіз взаємозв'язку електродинамічних і гідродинамічних характеристик і визначено інформаційні координати. Розроблено алгоритм керування високовольтним імпульсним розрядом в екзотермічному середовищі
Keywords: алгоритм керування; інформаційні координати; високовольтний імпульсний розряд; екзотермічне середовище