Застосування комп’ютерного зору для автоматичного вимірювання швидкості рідин з тонкодисперсними домішками (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
Розглянуто проблему автоматичного вимірювання швидкості прозорих рідин з тонкодисперсними домішками. Розроблено інформаційно-вимірювальну систему, що здійснює неперервне вимірювання швидкості руху мікроорганізмів та інших тонкодисперсних домішок, а з ними і рідини, за допомогою комп’ютерного зору.
Keywords: комп’ютерний зір; автоматичне вимірювання; швидкість рідин; тонкодисперсні домішки; мікроскоп