Математичне моделювання енергетичної ефективності постійних магнітів в циліндричних магнітних системах (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2021)
Представлено математичну модель для визначення енергетичної ефективності постійних магнітів, які використовуються у магнітних системах. Доведено адекватність моделі на основі проведеного моделювання для двополюсної циліндричної магнітної системи.
Keywords: математична модель; магнітне поле; постійний магніт; енергетична ефективність; магнітна система