Ідентифікація координат імпульсних джерел забруднень стічних вод в кусково-однорідних середовищах числовими методами квазіконформних відображень (MCIT: Proceedings of International scientific and practical conference, 2025)
Підхід до ідентифікації імпульсних точкових джерел забруднень перенесено на випадок кусково-однорідного середовища за заданими координатами виявлення домішкової речовини та моментами часу її появи.
Keywords: математичне моделювання; кусково-конформні відображення; нелінійні задачі; числові методи; точкове джерело