(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2023)
У роботі використовується метод апріорних нерівностей в негативних нормах для доведення коректності постановки початково-крайової задачі Діріхле для інтегро-диференціального рівняння псевдопараболічного типу з інтегральними доданками типу Вольтерра.