(untitled) (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Показано нововведення та удосконалення вже існуючих можливостей технології Java 23. Зокрема розглядаються такі компоненти як векторна графіка, багато поточність, управління пам’яттю та інші компоненти.