Параметрична оптимізація регуляторів векторного управління інвертором (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Досліджено модель автоматичної  системи векторного управління статичного синхронного компенсатори реактивної потужності трифазного споживача електричної енергії, оптимізовано параметри регулятора стабілізації напруги інвертора. Результати можуть бути використані при реалізації пристрою мікропроцесорними засобами автоматизації.