Розробка системи регулювання струму в електрокоагуляційній установці (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
У статті представлено розробку системи автоматичного регулювання струму в електрокоагуляційній установці для очищення стічних вод. Запропонована система забезпечує стабільність електричних параметрів процесу, що дає змогу підтримувати оптимальні умови коагуляції незалежно від зміни провідності або складу водного середовища. Наведено опис електричної схеми, склад шафи автоматизації та принцип роботи системи керування.