Математичне моделювання енергетичної ефективності постійних магнітів в циліндричних магнітних системах (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2021)
Представлено математичну модель для визначення енергетичної ефективності постійних магнітів, які використовуються у магнітних системах. Доведено адекватність моделі на основі проведеного моделювання для двополюсної циліндричної магнітної системи.