Оптимізація процесу отримання коагулянту засобами машинного навчання (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2023)
Оптимізовано процес отримання коагулянту в системі біологічного очищення стічних вод із залученням машинного навчання та нейронних мереж. Наведено експериментальні дані відповідності між параметрами навчання та алгоритм їх отримання.