Java 23: нові можливості та вдосконалення (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Показано нововведення та удосконалення вже існуючих можливостей технології Java 23. Зокрема розглядаються такі компоненти як векторна графіка, багато поточність, управління пам’яттю та інші компоненти.