Існування періодичних режимів в моделях типу Скеллама (Моделювання, керування та інформаційні технології, 2025)
Розглядається одне узагальнення моделі Скеллама, в якій мають місце монотонна стабілізація чисельності, періодичні режими та хаотична поведінка. Проведено комп’ютерне дослідження розв’язків моделі.